Gelnagels

Wil je mooie verzorgde nagels? Dan is een set gelnagels uitermate geschikt voor jou! Een gelnagel is net als een acrylnagel, een kunstnagel. Een gelnagel oogt natuurlijker en is flexibeler. Dit komt doordat gel buigzamer is dan acryl waardoor het geschikt is voor meerdere nagelsoorten. 

Je kunt gelnagels in elke vorm laten plaatsen ;een natuurlijke ovale nagel, lang of kort, een vierkante nagel of een spitse stiletto nagel. Ook hier zijn verschillende kleuren mogelijk, een french manicure (klein wit randje) of mooie nailart, maar ook een natuurlijk ogende nagel in een kleur.

Onze werkwijze

Voor de gelnagels gereed zijn, moeten er een aantal stappen doorlopen worden.
Eerst worden de nagels voorbereid. Deze voorbehandeling bestaat uit het desinfecteren van de nagels en handen, het losmaken van de nagelriemen en het verwijderen van de glans van de natuurlijke nagels.
Dan worden (indien gewenst) passende tips voor de gelnagels uitgezocht en op de nagel geplakt. De tips worden dun en in model gevijld, zodat er geen verschil meer is te zien tussen de overgang van de gelnagel met uw natuurlijke nagel.

Hierna worden de nagels weer gedesinfecteerd en dan wordt de gel aangebracht. Ten slotte worden de nagels 2 minuten onder een UV-lamp gehouden. Dit proces herhalen wij drie keer, zodat er een mooi resultaat ontstaat en dan is de gelnagel klaar.